Klasseswingers

Klasseswingers wil graag wat klasse toevoegen aan de wereld van erotische dating. De initiatiefnemers bereiken dat onder meer door een met zorg samengestelde site, en een selectie aan de voordeur. Om evenwicht te bereiken worden vooral vrouwen en stellen aangemoedigd zich in te schrijven. Als er veel inschrijvingen van gebonden mannen komen, worden deze niet toegelaten maar doorverwezen naar een andere site.

Voor fakers wordt een drempel opgeworpen door in principe geen gratis toegang tot leden te geven. Een gratis proeflidmaatschap is uiteraard wel mogelijk, daarmee heb je onder meer toegang tot de zoekfuncties op de site. Profielteksten en profielfoto’s worden vóór plaatsing beoordeeld. Verder valt Klasseswingers op met geavanceerde functies (w.o. een automatische matchmaker) en heldere en aantrekkelijke betalingsvoorwaarden. Wie gaat voor niveau, stijl, klasse en betrouwbaarheid kiest voor Klasseswingers!

Ontdek meer

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>